Vilkår og betingelser

Nettbutikken på bokasin.no er eid av Orage AS.

Disse betingelsene gjelder alle kjøp gjennom bokasin.no og alle underliggende butikker, samt bestillinger på abonnement via andre kanaler (for eksempel via SMS, svarkupong eller over telefon). De første avsnittene inneholder generelle kjøpsbetingelser for bokasin.no.

Lenger ned kan du lese spesielle betingelser for kjøp av bok- og bladabonnement.

Betaling

Når du handler på bokasin.no, kan du betale med kort (Visa eller MasterCard).

Kortbetaling

Betalingsløsningen håndteres av DIBS, som er Nordens største betalings innløser.

Når du bestiller varer via andre kanaler, gjelder egne regler.  Når det gjelder abonnement på blader, kan du lese fakturabetingelser under avsnitt om abonnement.

Priser og forbehold

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert merverdiavgift.  Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

Frakt

Hos bokasin.no kommer fraktkostnader i tillegg. Vi benytter oss av Posten Norge for distribusjon. Merk at din bestilling kan komme i flere forsendelser dersom den består av flere produkter; for eksempel et bladabonnement, med en velkomstgave, eller fra ulike lager.

Angrerett, retur og reklamasjon

Alle kjøp på bokasin.no er underlagt loven for retur, reklamasjon og angrerett.

Angrerett og retur

Angrerettloven gir forbruker rett til å angre kjøpet ved å melde fra til selger innen 14 dager etter at forbrukeren mottok hele varen, og opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av kjøper.

Ved retur skal varene returneres ubrukt og i originalemballasjen, til Orage AS, Jarlsøveien 50, 3124 Tønsberg.

Reklamasjon

Forbrukerkjøpsloven av 21. Juni Nr 34 2002; før feil meldes til Orage AS, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Melding om feil og mangler ved produktene skal henvendes til post@orage.no snarest mulig.

Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av forbrukeren, med mindre Orage AS har misligholdt avtalen. Vi tilbakefører beløpet tilbake til samme kredittkort som ble benyttet ved kjøp.

Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven, og her gjelder ikke lovbestemt angrefrist.

Hvem kan bestille?

For å bestille på bokasin.no må du være fylt 18 år. Er du under 18 år må dine foreldre eller foresatte samtykke i bestillingen.

Oarge.no er begrenset til privatkunder i Norge. For bedrifter, organisasjoner eller kunder i utlandet, vennligst kontakt oss på post@orage.no så behandler vi saken din individuelt.

Personvern

Når du handler hos bokasin.no oppbevarer vi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg samt informere deg om gode tilbud. Vi oppbevarer ingen kortdata.

bokasin.no følger Personopplysningsloven. Det er et grunnleggende prinsipp etter personopplysningsloven at den enkelte selv skal kunne bestemme over sine personlige opplysninger.

Kommunikasjon

Samtykke kunde:

Som kunde hos bokasin.no samtykker du i at Orage AS kan sende deg gode tilbud og nyheter via e-post, mobil, telefon og brev. Personopplysninger vil kun bli benyttet av Orage AS og eventuelle samarbeidspartnere, for å kunne gi deg personlige tilbud og økt service. Orage AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med Personopplysningsloven. Dersom du ikke ønsker informasjon via noen av kanalene, vennligst kontakt oss på post@orage.no.

For deg som kjøper abonnement på blader eller bøker

Vær oppmerksom på at det kan ta 3 – 5 uker for månedsblader fra vi mottar din bestilling, til bladet er i posten. Som abonnentsfordel mottar du bladet senest dagen det er i salg i butikken. Abonnementet løper inntil oppsigelse foreligger, hvis ikke annet er oppgitt. Abonnementet er personlig, og kan når som helst sies opp. Det tas forbehold om endringer i abonnementsbetingelsene. Tilbudene gjelder kun for nye abonnenter.

Betaling

Bladleveringen forskuddsbetales i samsvar med den betalingsperiode du har valgt. Ved purring påløper et gebyr (64,- for blader, 49,- for bøker). Bladleveringen blir stoppet hvis innbetaling ikke er mottatt innen rimelig tid etter forfall, men manglende betaling eller retur av bladet betraktes ikke som oppsigelse. Sluttregning sendes for den tid bladet er levert.

Fakturagebyr

Dersom du har papirfaktura på abonnementet ditt er det et fakturagebyr på 35,-. For å unngå fakturagebyr kan du velge avtalegiro eller e-faktura ved å sende en e-post til post@orage.no.

Uteblivelse av blad

Dersom bladet uteblir, er vårt erstatningsansvar begrenset til det du har betalt for tilsvarende tidsrom. Forsinket blad vil normalt ikke erstattes.  Reklamasjoner vedrørende mangelfull distribusjon må meddeles umiddelbart til post@orage.no.

Levering av bøker, bladabonnement og velkomstgave.

Som hovedregel skal vi levere boken eller bladet hjem til deg senest den dagen produktet er i salg i butikken. Reklamasjoner vedrørende mangelfull distribusjon må meddeles umiddelbart til kundeservice.

Dersom det følger med premie i ditt bestilte abonnement, vil premien bli tilsendt så fort som mulig etter at din betaling er registrert. Premien tilfaller alltid den som bestiller abonnementet, uansett om man bestiller til seg selv eller som gave. Velkomstgavene gjelder så langt lageret rekker, hvis ikke så erstattes velkomstgaven med tilsvarende vare.

Mottar vi bestilling på en kampanje som er utløpt, vil vi kontakte deg for å komme frem til best mulig løsning på dette.

Om gavekort og gaveabonnement

For gaveprodukter – der du betaler men produktet går til en annen – gjelder følgende kommunikasjonsvilkår:

For deg som har mottatt gavekort

Ordinære kommunikasjonsvilkår gjelder også dersom du har mottatt gavekort.

For deg som har mottatt gaveabonnement

Dersom du har mottatt gaveabonnement vil abonnementet stoppes automatisk når perioden for ditt gaveabonnement utløper.

For deg som kjøper gavekort/gaveabonnement

De vanlige kommunikasjonsvilkårene gjelder også for kjøp av gavekort og gaveabonnement. Se generelle vilkår for kommunikasjon.