Tenk deg til suksess

Før du setter fot på et treningssenter, er det én ting du må gjøre. Du må sørge for å ha en positiv innstilling, slik at du vil lykkes med å få den kroppen du drømmer om. Her kan du lære hvordan.

I jakten på en strammere kropp tenker de fleste på én av to ting. Enten er de opptatt av om musklene vokser raskt nok, eller så tenker de bare på om magen blir mindre for hver økt på treningssenteret.

Det er imidlertid ingen god idé bare å konsentrere seg om én av delene – eller hvor raskt det går. Du vil sannsynligvis bare bli skuffet. Enten målet ditt er å gå ned i vekt eller bygge en større og sterkere kropp, er det hodet ditt du må ta tak i aller først. Starter du på et treningsopplegg eller en tøff diett uten den riktige mentale innstillingen, vil du raskt miste motivasjonen og gi opp jakten på drømmekroppen.

Om du skal i gang med en stor forandring, må du være klar over at det vil dukke opp skjær i sjøen underveis. Det vil komme perioder der du vil føle at fremgangen har stagnert, at målet virker uoppnåelig langt unna og at du ikke får det til. Du vil stille deg spørsmålet: Er det verdt det? Da er det helt avgjørende at du har en positiv innstilling og er forberedt på det som kommer. På den måten vil du være i stand til å takle utfordringene når de dukker opp.

I dette kapittelet får du nyttige tips til hvordan du kan finne den riktige innstillingen før du starter på den store forvandlingen. Da vil du være rustet mot motstand og klar for å lykkes. Du vil også få råd om hva du kan gjøre om motivasjonen blir borte. Ved hjelp av disse rådene vil du raskt finne tilbake til gleden og motivasjonen, slik at du kan fortsette forvandlingen.

Du kan lese mer i bokasinet 7 regler for drømmekropp fra Men`s Health.