Livsstilen er avgjørende

Selv om du trener en hel time, er det 23 timer igjen av døgnet. Hva du gjør 96 % av tiden din, avgjør om du når målene dine eller ikke. Heldigvis kan noen små livsstilsendringer gi stor effekt når du ønsker mindre fett og mer muskler raskt.

Den kjedelige sannheten for alle som ønsker seg en stram og muskuløs kropp, er at kroppen egentlig ikke ønsker å være stram. Den vil faktisk kjempe hardt for å opprettholde fettlagrene sine. Det er gode nyheter sett med evolusjonens øyne, siden evnen til å lagre energi gjorde at forfedrene våre overlevde også i dårlige perioder, men det er selvfølgelig dårlige nyheter for deg som vil kvitte deg med ringen rundt magen og heller blotte en veltrimmet sixpack. Men selv om det kan virke vanskelig å bli kvitt fettet, spesielt på områder som rundt magen, er det slett ikke umulig.

Det er imidlertid noen små, men viktige ting du må gjøre før du legger i vei til treningssenteret eller rydder plass i kjøleskapet til all den riktige maten. Små endringer i livsstilen vil øke sjansene dine for å lykkes med å endre kroppen din. Det høres kanskje drastisk ut, men endringene er raske og enkle å gjennomføre – og de vil utgjøre en stor forskjell i livet ditt.

Følger du rådene om hvordan du kan restituere raskere, sove mer og bedre, redusere stress og takle stresset når det først kommer, vil du våkne opp om morgenen og føle deg full av energi, sterkere, sunnere og mer motivert.

Disse små endringene vil gjøre det enklere å bli kvitt fettet og bygge større muskler raskt. Hvis alle delene av livet ditt trekker i samme retning, er det lettere å nå målet om å gå ned i vekt eller få en sterkere kropp. Når du restituerer raskere, vil kroppen være i stand til å yte mer i neste økt. Presser du kroppen hardt, tvinger du den til å gi avkall på fettreservene sine. Stresser du mindre, skiller kroppen ut mindre kortisol, et stresshormon som oppfordrer kroppen til ikke å kvitte seg med fettlagrene, men snarere fylle dem opp. Sover du dypere og lenger hver natt, vil du få mer energi til å trene og holde deg motivert til å følge kostholdsplanen din. Sett i gang, og start på ditt nye, sunnere og lykkeligere liv.

Du kan lese mer i bokasinet 7 regler for drømmekropp fra Men`s Health.